Hej, hej,
Drogie Panie,
Poszukuję jednej z Was jako osobę która będzie mi towarzyszyć na imprezie z okazji rocznicy ślubu mojej Cioci i Wujka. Grubych szczegółów jak będzie wyglądała impreza nie znam. To znają Oni :D Jednak wiem, że będzie to po części zbliżone do imprezy weselnej. Będzie DJ lub Wodzirej. Impreza ma potrwać do 3 nad ranem. Na początku odnowienie przysięgi ślubnej o godzinie 18. Po Kościele impreza na sali weselnej. Ale teraz może podam najważniejsze szczegóły. Gdzie i kiedy impreza. Czego oczekuję. Co mogę zaoferować. Jaki jestem.
Gdzie i kiedy impreza?
-Okolice Przasnysza (woj. mazowieckie) - 25.04.2026 start o 18:00
Czego oczekuję?
- Kobieta w przedziale wiekowym 25-35 lat (czy może być trochę młodsza lub trochę starsza? Oczywiście!!! Nie wykluczam. Jeśli taka osoba do mnie napisze i wyda się interesująca to te parę lat w dół lub w górę mogę podciągnąć. Jeśli młodsza będzie dojrzała jak na swój wiek to super. A starsza? Wiek to tylko liczba :) Tak, więc nie wykluczam lekkiej różnicy wieku od tego co podałem. Chciałem Wam tylko Drogie Panie podać jakiś mniej więcej zakres w jakim szukam :))
- Kobieta która nie liczy tylko na czysty biznes, czyli gruby zarobek, ale po za zarobkiem, który oczywiście się należy jest po prostu towarzyska, chętnie mnie pozna, potańczy ze mną, jest po prostu osobą z którą chce się przebywać
- Mała kwestia. Myślę, że oczywista. Skoro to impreza taneczna. To dobrze jakby lubiła tańczyć. Szkoda mi czasu na siedzenie przy stole kiedy parkiet czeka. Czy musi tańczyć dobrze lub bardzo dobrze? Tego nie wymagam. Po prostu chciałbym, żeby chciała się bawić :)
Co mogę zaoferować?
- Gratyfikację finansową minimum 500 zł
Dlaczego tyle? Dlaczego minimum?
Minimum 500 zł, bo Ci się należy.
Kwota może wzrosnąć. Zależnie od różnych czynników.
Podam przykłady...
Masz daleko dojechać...
Czemu nie... Mogę Ci zwrócić dodatkowo za podróż... Bo 500 zł ma być dla Ciebie a nie za paliwo, czy bilety na pociągi lub autobusy.
Potrzebujesz noclegu?
Może nie dam w gotówce, ale Ci go zagwarantuję.
A być może masz samochód, jesteś z moich okolic i to nie ja będę kierowcą tylko Ty?
Ja zaoszczędzę na wydatkach na paliwo, Ty wydasz, ale Ja Ci za to zwrócę. Może z nadwyżką.
Wracając do noclegu.
To też robi różnicę. Czy to będzie nocleg w Przasnyszu gdzie muszę opłacić hotel. Czy nocleg u mnie (jestem z Olsztyna, ale to później dopowiem). Bo u mnie nic za to nie płacę. A gwarantuję, że dostajesz ode mnie oddzielną sypialnię z szerokim łożem.
Zależnie od różnych czynników kwota może wzrosnąć z minimum 500 zł do 1000 zł. To traktuję jako takie maximum. Bo mimo iż pieniądze mi szczęścia nie dają to jednak do życia są potrzebne. Ale tak jak wspomniałem. Chciałbym, żebyś te 500 zł na czysto miała. Mogą być dodatki które ocenię po rozmowie z Tobą, że po prostu Ci się należą.
Jaki jestem?
To może na początku jakieś dane o mnie.
Mężczyzna. Lat 30. Wzrost. 1,80. Szczupły. Myślę, że wygląd to zobaczysz na zdjęciu profilowym. Zdjęcie z zeszłego roku, więc wyglądam podobnie. Zarost na zdjęciu to raczej taki zarost minimalny. Docelowy. Mogę mieć trochę większy zarost. Ale czy to istotne? :D Szczerze mówiąc, dla Ciebie mogę ogolić się nawet na ,,0".
Czy piję alkohol?
Tak.
Czy wypiję na imprezie?
Raczej nie. Jak tak, to mało.
Dlaczego?
Jak wracamy zaraz po imprezie i jestem kierowcą to odpowiedź sama się nasuwa.
Jeśli nocujemy?
Hotele z reguły chcą, żeby się wymeldować do 12 w południe.
Czyli, żeby wytrzeźwieć to powiedzmy max 4 kieliszki wódki.
Jeśli to Ty jesteś kierowcą?
Napiję się więcej tylko za Twoją zgodą.
Czy byłbym w stanie wypić więcej?
Tak, mam, mocną głowę. Prędzej to ja będę zanosił kogoś do łóżka niż ktoś mnie. O to się nie bój.
Ale...
Chcę, żebyś czuła się jak Księżniczka...
Czyli jeśli mnie poprosisz. Nie pij. To nie piję.
Czy Ty możesz wypić?
Oczywiście. Jeśli nie jesteś kierowcą. Bo wtedy bym się o Ciebie martwił. To oczywiście. Mam nadzieję, że zrobisz to z głową, że będziesz się dobrze trzymać. Ale od biedy. Zadbałbym o Ciebie.
(Chętnie podam przykłady co mam na myśli zadbać o drugą osobę. Mam takie nawet prosto z mojego życia. Ale to już w wiadomościach prywatnych.)
Może dopowiem.
Czy palę?
Nie.
Czy Ty palisz?
Jak coś to nie ma problemu.
Czy tańczę?
Oczywiście. Dlatego lubię takie imprezy.
Czy dobrze tańczę?
Niby kobiety z reguły mówią mi, że tak.
Ale czy to prawda?
Sama oceń.
Moja odpowiedź brzmi. Tańczę. I chyba to jest najważniejsze.
Czy jestem profesjonalnym tancerzem?
Oczywiście, że nie :D :D :D Raczej amatorski krok :D
Chętne osoby poproszę o kontakt pod numerem telefonu który powinien Wam się wyświetlić przy tym ogłoszeniu. Może być sms, bądź na whats'upie. Może być poprzez maila. Telefonicznie wolałbym się kontaktować po wstępnej wiadomości. Może być też odpowiedź na tym portalu.
Pozdrawiam Was Drogie Panie ;)
krzysiekb95, 30
( Pan, szukam osób do wynajęcia )
Telefon
Email
Komunikator
Tylko zalogowane osoby mogą odpowiadać na ogłoszenia
Dołącz